Bastion 365 Veilig mailen

Met Bastion 365 heeft u een alternatief voor veilig mailen en werkt naadloos met Microsoft 365 of Microsoft Exchange on-premise zonder plug-ins of ander gedoe.
Het delen van vertrouwelijke persoonsgegevens vraagt om uiterste zorgvuldigheid. Vaak gaat de uitwisseling van vertrouwelijke informatie gepaard met vele administratieve handelingen en verstuurt of ontvangt u de gegevens hardcopy. Dat kan erg tijdrovend zijn. Met Bastion 365 kunt u eenvoudig én veilig gegevens vanuit uw Microsoft 365 mailen naar uw collega’s, de Reachtbank, andere zorgverleners of patiënten.

Bastion 365 wordt geïntegreerd aan uw Microsoft 365 zonder plug-ins. U werkt vanuit uw vertrouwde omgeving en verstuurt en ontvangt mails zoals u gewend bent, maar dan wél veilig. Met Bastion 365 bent u NTA 7516 compliant en voldoet u aan de gestelde eisen voor veilig adhoc uitwisselen van persoonlijke informatie.

Mailen naar beveiligde mailsystemen
Bastion 365 controleert of het domein van de ontvanger NTA-gecertificeerd is. Als dit het geval is, wordt uw bericht volgens NTA 7516 veilig afgeleverd. Ook voor het ontvangen van berichten met patiëntinformatie vanuit andere zorgverleners geldt hetzelfde: systemen herkennen dat uw maildomein NTA-gecertificeerd is en leveren zonder vertraging de berichten af.

Mailen naar niet-beveiligde mailsystemen
In voorkomende gevallen, zoals het mailen van medische gegevens naar een Gmail-account van een patiënt, voldoet het domein van de ontvanger niet aan NTA 7516. In dat geval wordt uw bericht in een beveiligde omgeving geplaatst en krijgt uw patiënt toegang met een code die hij of zij per sms ontvangt.

 • NTA7516 compliant
  • Met Bastion 365 verstuurt en ontvangt u e-mails vanuit uw eigen Microsoft 365 mailomgeving, geheel volgens NTA 7516.
 • Geen extra handelingen voor de gebruiker
  • Alle e-mailcommunicatie vindt gewoon plaats vanuit Microsoft 365 / Outlook. U hoeft geen plug-ins te installeren, een tweede mailsysteem te gebruiken of extra handelingen uit te voeren om veilig te kunnen e-mailen.
 • Geen extra kosten
  • Bastion 365 is een 100% SaaS-oplossing die direct en veilig is gekoppeld aan uw Microsoft-mailomgeving. U hoeft geen extra investeringen te doen in hardware, software of onderhoud. Ook betaalt u niet per bericht, maar gewoon een vast bedrag per mailbox per maand.
 • Interoperabiliteit
  • Met Bastion 365 mailt u direct met andere NTA 7516 gecertificeerde mailsystemen, zoals die van de Rechtspraak. Bastion 365 werkt met alle versies van Outlook voor zowel Windows, Web, iPhone, Android of Mac en is beschikbaar op mobiele apparaten.

Prijzen

StandardCorporate
Basis (incl. 5 mailboxen€ 25 per maand€ 45 per maand
>5-24€ 5 per maand/mailbox€ 9 per maand/mailbox
25-100€ 4,25 per maand/mailbox€ 8,95 per maand/mailbox
100+€ 3,61 per maand/mailbox€ 7,61 per maand/mailbox
Facturatie altijd per jaar vooruit

Bepaal zelf uw Service Level

De continuïteit van uw bedrijf is essentieel. ICT storingen moeten dus zoveel mogelijk worden voorkomen én zo snel mogelijk worden opgelost wanneer ze onverhoopt toch optreden. Schade aan uw bedrijf is geen optie. Wij kijken samen met u naar de SLA die bij uw organistatie past.

Goud SLA
Zilver SLA
Brons SLA