Flexibel en compleet: Microsoft 365

Microsoft 365 (voorheen Office 365) kent dezelfde Office applicaties die u al kent en elke dag gebruikt. En nog veel meer! Omdat Microsoft 365 werkt met kracht van de cloud, hebt u vanaf vrijwel elke locatie en elk apparaat (pc, Mac en tablet) toegang tot uw toepassingen en bestanden en zijn ze altijd up-to-date.

En met het beheer van CNE heeft u het beste van twee werelden voor onbezorgd werken.

Transitie naar Microsoft 365

Om de overstap te maken van bijvoorbeeld een lokale client/server omgeving naar Microsoft 365 in combinatie met OneDrive en/of Sharepoint is veel kennis en ervaring nodig.
Niet alleen de technische kennis van alle mogelijkheden en onmogelijkheden is noodzakelijk maar uw organisatie moet ook goed voorbereid worden op het werken met Microsoft 365, OneDrive en Sharepoint.
Zij moeten anders leren werken en moeten deze verandering als het ware ‘omarmen’.
De ICT partner moet bij een transitie ook echt optreden als partner en het transitieproces samen met de organisatie vormgeven en uitvoeren. Alleen deze gezamenlijke benadering garandeert een succesvolle overgang.

CNE heeft de kennis én de ervaring om ook uw organisatie mee te nemen in het transitieproces naar Microsoft 365. CNE is Microsoft Silver Partner.

Met de transitie bent u er nog niet. Ook na de transitie is support en beheer van uw ICT infrastructuur nodig. Transitie naar de cloud betekent niet dat de noodzaak voor professioneel beheer komt te vervallen.

Training

Integraal onderdeel van de transitie is de training van de eindgebruikers. De mensen moeten soepel en snel met de andere manier van werken kunnen omgaan anders stokt het proces al voordat het ueberhaupt begonnen is. 

Niet alleen moeten zij anders leren werken, ze moeten ook gebruik kunnen maken van nieuwe applicaties zoals Teams. Zonder training wordt de volle potentie van Microsoft 365 en Teams niet benut en dat zou de investering niet rechtvaardigen.
Uiteindelijk is de transitie naar Microsoft 365 bedoeld om het werken beter, sneller en efficiënter te maken. Met goede training van de medewerkers wordt uw organisatie in-depth meegenomen in het transitieproces.

CNE verzorgt trainingen zowel on-premise bij de klant als bij ons in de Teelmanstraat in Aalsmeer. In Aalsmeer wordt voor de inwendige mens gezorgd. We werken in kleine groepen of individueel. 

Thuiswerken

Met Microsoft 365 maakt het helemaal niet meer uit waar uw werkplek is. Dat kan overal zijn: Op kantoor, thuis of onderweg. U kunt altijd bij uw applicaties én bij uw bestanden en uw mail. En altijd veilig

Zonder SLA heeft u uitsluitend beperkte (alleen calamiteiten) ondersteuning van Microsoft en ondersteuning zonder gegarandeerde responstijden van CNE tegen een uurtarief van € 100 voor support op afstand en € 125 voor support ter plaatse.  Additionele ondersteuning van Microsoft wordt rechtstreeks door Microsoft in rekening gebracht. Wanneer u geen SLA bij CNE afneemt, maar wel de Microsoft 365 producten, rekenen wij een toeslag van 15% op al deze producten.

Met een SLA (Brons, Zilver of Goud) kiest u de werkplek ondersteuning die u nodig heeft. Zie hier de specificaties

Variaties

Microsoft 365 kent diverse variaties. Een overweldigende hoeveelheid zelfs. Op deze pagina vindt u het complete overzicht.

Wij bevelen overigens aan vrijwel iedere klant ‘Microsoft 365 Business Premium‘ aan. Dit doen we niet alleen omdat deze variant de meeste mogelijkheden biedt, maar vooral omdat alle security gerelateerde opties inbegrepen zijn. In de praktijk maakt dit Microsoft 365 Business Premium ook de meest kosteneffectieve oplossing.

Bepaal zelf uw Service Level

De continuïteit van uw bedrijf is essentieel. ICT storingen moeten dus zoveel mogelijk worden voorkomen én zo snel mogelijk worden opgelost wanneer ze onverhoopt toch optreden. Schade aan uw bedrijf is geen optie. Wij kijken samen met u naar de SLA die bij uw organistatie past.

Goud SLA
Zilver SLA
Brons SLA