Whatsapp business

Via partner CM biedt CNE een uitgebreid Whatsapp platform ten bate van de communicatie met uw particuliere klanten.

Via een on-line platform kunnen meerdere ‘agents’ aan uw zijde rechtstreeks communiceren met klanten of prospects die zich aanmelden via een link op uw website, of via een QR code. Door slimme routeringen kan de klant snel worden ‘doorgeschakeld’ naar de juiste persoon of afdeling binnen uw organisatie.

Voorbeeld 1

U bent een school voor middelbaar onderwijs en u houdt een open dag.
Ouders en potentiële leerlingen kunnen zich via de website vooraf oriënteren op de verschillende vakken en door middel van een whatsapp link rechtstreeks chatten met de mensen van de betreffende vakgroep. Desgewenst kunnen er films of leaflets worden meegestuurd.

Op de dag zelf kunnen de ouders en/of leerlingen dmv een QR code op het betreffende klaslokaal in contact komen met de leraar, leraren of oudere leerlingen van die vakgroep.

Alle gegevens van de site en van de open dag zelf worden opgeslagen in het on-line platform voor communicatie achteraf. De kanalen blijven 24 uur openstaan. Na die 24 uur kunnen de klanten altijd de communicatie weer openen. U kunt dat ook, maar wel tegen een kleine vergoeding per klant.

Voorbeeld 2

U heeft een aantal kledingwinkels en een on-line shop. U wilt laagdrempelig en rechtstreeks met uw klanten kunnen communiceren bijvoorbeeld voor specifieke vragen over het assortiment of het afhandelen van klachten.
Via een aantal links in uw webshop, aangevuld met QR codes in uw winkels kunt u uw klanten rechtstreeks laten praten met uw verkoopteam of uw support-team. Agents kunnen meerdere gesprekken tegelijk behandelen en alle communicatie wordt 2 jaar bewaard.

Meer informatie?

Neem contact op met ons sales team.

Powered by CM 

Bepaal zelf uw Service Level

De continuïteit van uw bedrijf is essentieel. ICT storingen moeten dus zoveel mogelijk worden voorkomen én zo snel mogelijk worden opgelost wanneer ze onverhoopt toch optreden. Schade aan uw bedrijf is geen optie. Wij kijken samen met u naar de SLA die bij uw organistatie past.

Goud SLA
Zilver SLA
Brons SLA