De eigen stek

Home sweet home, eigen haard is goud waard… er zijn vele uitdrukkingen die aangeven hoe belangrijk je eigen stek is. Een plek waar je je schoenen uitdoet, je jogging broek aandoet en je hoofd uitzet.
Een plek die bij jóu hoort en andersom.
Zo’n plek hebben we bij CNE gevonden. Een plek die past bij onze mensen, bij onze bedrijfscultuur en volgens ons ook bij onze klanten.

Geen standaardplek zoals er minstens 13 in een dozijn gaan, maar een plek met iets eigens, iets onderscheidends.
Een plek met een grote boom voor de deur bijvoorbeeld, en niet pal aan de weg maar met een tuin ervoor.
En niet meer zo heel nieuw, maar wel oerdegelijk. Een plek die al wat langer bestaat en dus barst van de ervaring maar met een hypermoderne inrichting! Een plek zoals wij zelf zijn dus.

Die plek hebben we gevonden aan de Teelmanstraat 1 in Aalsmeer. We zijn nog niet helemaal op orde maar we zijn er wel al heel blij mee. Omdat het past. Bij ons bedrijf, bij onze mensen en bij onze klanten.

Bepaal zelf uw Service Level

De continuïteit van uw bedrijf is essentieel. ICT storingen moeten dus zoveel mogelijk worden voorkomen én zo snel mogelijk worden opgelost wanneer ze onverhoopt toch optreden. Schade aan uw bedrijf is geen optie. Wij kijken samen met u naar de SLA die bij uw organistatie past.

Goud SLA
Zilver SLA
Brons SLA