Internet verbindingen

Netwerk/Internet

Met de beste apparatuur verbinden we uw computers met het internet, draadloos en/of bekabeld.

We leggen het aan, we beveiligen het en we beheren het pro-actief op afstand zodat u zorgeloos kunt werken

Voor alle verbindingen, behalve die van Ziggo, gaat u een jaarcontract aan met CNE. Makkelijk en zorgeloos: Alles in één hand én snelle levertijden. En na het eerste jaar zijn alle contracten per maand opzegbaar.

Lokaal netwerk

Al zolang als we bestaan, richten we netwerken in en beveiligen we ze. We doen dat met gebruikmaking van de beste netwerkapparatuur en van onze rijke ervaring. 

Voor WiFi netwerken gebruiken we de apparaten van Ubiquiti/Unifi voor optimale performance. Voor bekabelde netwerken maken we gebruik van de switches van Unifi en HP en de routers van Mikrotik. We beheren en monitoren dit vervolgens allemaal op afstand waardoor we pro-actief kunnen acteren bij een storing of een veiligheids-issue. 

Bekabeling

Nog geen kabels in uw pand? Geen probleem. Met onze bekabelingspartner installeren en certificeren we uw netwerk-infrastructuur.

Internet

We leveren  alle mogelijke internetverbindingen, of het nu glasvezel,  kabel of een DSL variant is, zoals ADSL, VDSL, VVDSL of BVVDSL.

Niet alleen levert we de verbinding maar ook de noodzakelijke randapparatuur zoals een betrouwbare en snelle modem/router/firewall. Deze apparatuur zorgt ervoor dat uw lokale netwerk wordt afgeschermd én dat u razendsnelle toegang heeft tot het internet.

De benodigde router wordt door ons geleverd, geïnstalleerd en beheerd. U betaalt een maandelijkse fee voor het gebruik, het onderhoud en het beheer van de router. Wij zorgen voor de updates en voor de beveiliging en bij een defect wordt hij door ons vervangen. 

Internetverbindingen worden altijd aangegaan voor de duur van minimaal één jaar. Daarna is het contract per maand opzegbaar. U sluit het contract af met CNE, behalve bij Ziggo verbindingen. Hier sluit u het contract rechtstreeks af bij Ziggo. 

Speciale verbindingen

CNE levert via partners ook speciale verbindingen zoals:

  • IP VPN : Via gesloten layer-2 dataverbindingen tussen uw vestigingen of datacentra.
  • Zakelijk internet: Verbindingen die mutli-carrier, multi-medium gesloten en veilig verbinding maken met ons netwerk
  • Interconnects: De fysieke verbinding tussen switches en routers van verschillende partijen via 10 Gbit SFP+ datakoppelingen

Bepaal zelf uw Service Level

De continuïteit van uw bedrijf is essentieel. ICT storingen moeten dus zoveel mogelijk worden voorkomen én zo snel mogelijk worden opgelost wanneer ze onverhoopt toch optreden.
Schade aan uw bedrijf is geen optie. Wij kijken samen met u naar de SLA die bij uw organistatie past.

Goud SLA
Zilver SLA
Brons SLA

Ja, ik wil graag dat jullie contact met mij opnemen

Dennis Smit

Welke SLA past bij uw bedrijf? Laat u door ons adviseren.