Security

CNE Security® is een joint-venture van CNE ICT Professionals en meerdere onafhankelijke ethische hackers.

CNE Security onderwerpt alle onderdelen van uw ICT aan een grondige security test. We checken deskundig en grondig of er geen zwakke plekken in uw beveiliging zitten waarmee uw gegevens kunnen worden gecompromitteerd, gegijzeld en/of gestolen.

We kunnen bogen op 25 jaar ervaring en kennis van de materie en we gebruiken dezelfde tools die hackers ook gebruiken. Bij onze tests gedragen we ons ook als hackers. We gebruiken alle mogelijke middelen om ‘binnen’ te komen.

Een security test is geen overbodige luxe maar een noodzakelijke, terugkerende discipline om uw gegevens te beschermen tegen een leger van kwaadwillenden.

Security Awareness As A Service

Een hoop Engelse woorden op een rij, maar het kan zomaar een zeer belangrijk onderdeel zijn van uw ICT beveiliging. Het is immers de gebruiker die de zwakste schakel is bij het beveiligen van uw gegevens.

Alle technische beveiligingen ten spijt is het de gebruiker die op dat verkeerde linkje klikt of die onveilige bijlage opent en aldus een groot gevaar vormt voor de integriteit van uw data om nog maar te zwijgen van de kosten die gepaard kunnen gaan bij het versleutelen en weer ont-sleutelen  van uw bestanden..

Er valt dus veel te winnen als uw medewerker zich sterk bewust is van de gevaren.

Bepaal zelf uw Service Level

De continuïteit van uw bedrijf is essentieel. ICT storingen moeten dus zoveel mogelijk worden voorkomen én zo snel mogelijk worden opgelost wanneer ze onverhoopt toch optreden.
Schade aan uw bedrijf is geen optie. Wij kijken samen met u naar de SLA die bij uw organistatie past.

Goud SLA
Zilver SLA
Brons SLA