PIN betaalautomaten
Zowel mobiel als vastPIN Betaalautomaten

van CCV

CNE levert niet alleen de betaalautomaten van CCV, maar installeert ze bij u ter plaatse en beheert voor u de technische infrastructuur zodat het altijd werkt.
CNE regelt de aanmelding en neemt u dus al het werk uit handen.
U bent verzekerd van onze technische expertise én die van CCV.

CNE is business partner van CCV.

Betalen jouw klanten niet altijd op een vaste plek? Werk je bijvoorbeeld in de horeca en rekenen je klanten af op het terras? Of heb je een foodtruck en sta je ieder weekend op een ander event? Met de mobiele betaalautomaten van CCV kunnen jouw klanten of gasten overal betalen. Ze zijn makkelijk mee te nemen, lekker handzaam, betrouwbaar en snel in gebruik. En mochten ze het even niet doen, dan staat onze 24/7 service voor je klaar. CCV biedt twee mobiele betaaloplossingen: de CCV Mobile en de CCV Mini

v400 left

Altijd verbinding en razendsnel 

Hij is lekker compact, licht, handzaam en super snel. Nooit meer lange rijen met de CCV Mobile, want een betaling is zo gepiept, letterlijk. En ook niet onbelangrijk: hij doet het altijd vanwege bereik via een vaste internetverbinding én WiFi.

 • Altijd bereik dankzij 4G en WiFi
 • Het geld snel en veilig op je rekening
 • Accepteert alle nieuwste betaalmethoden

ccv mini
Betaalbaar en handzaam

Hij past in je achterzak, is te bedienen met je mobiele telefoon of tablet en is ook nog eens lekker voordelig: de CCV Mini! Onze kleinste pinautomaat die je gemakkelijk aan je telefoon of tablet koppelt via Bluetooth.

 • Voordeligste in z'n soort
 • Hij past in je broekzak
 • Makkelijk te bedienen met je mobiele telefoon

Betalen jouw klanten aan een balie of toonbank? Dan is een vaste pinautomaat voor jou de perfecte betaaloplossing. Eén afrekenpunt waar jouw klanten snel en veilig kunnen betalen, met hun favoriete betaalmethode. Zo betalen jouw klanten altijd zoals zij willen. CCV biedt twee vaste betaaloplossingen: de CCV Smart en de CCV Budget.

ccv budget VX520 right 1 1920x1282

CCV Budget: de voordeligste vaste betaaloplossing

Net gestart met je onderneming of zoek je een voordelige betaaloplossing? Dan is de CCV Budget dé pinautomaat voor jouw zaak. Hij is de voordeligste in z’n soort en eenvoudig in gebruik. Jij en je klanten gebruiken samen één draaibare pinautomaat. En door de vaste verbinding kunnen je klanten altijd betalen. Net zo makkelijk!

De voordelen van de CCV Mobile op een rij:
Waarom de CCV Mobile een goede keuze is? Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij.

 • De voordeligste in z’n soort
  De CCV Budget is de voordeligste vaste pinautomaat van CCV. Geen onnodige kosten en alles wat je nodig hebt.
 • Eenvoudig in gebruik
  Met de CCV Budget is betalen eenvoudig: met pin, creditcard of contactloos. En jij en je klanten gebruiken samen één draaibare pinautomaat.
 • Vaste internetverbinding

Waar je verder vanuit mag gaan bij CCV:

Snelle transactieverwerking
Met een transactieverwerkingscontract van CCV zorgen wij ervoor dat alle transacties snel op je rekening staan. Wij regelen de transactieverwerking voor slechts €2,95 per automaat, per maand. Daarnaast betaal je een vast laag tarief van €0,056 per transactie. Geen vervelende verrassingen achteraf dus.

Huur je een automaat, dan gelden de volgende bundelprijzen:

Aantal transacties per maand Prijs
0-49 € 1,80*
50-149 € 5,85
150-299 € 12,15
300-499 € 20,70
500-749 € 31,50
750-1249 € 51,75
1250-1999 € 83,25

*Je betaalt altijd de eerste bundel van €1.80 voor 49 transacties. Heb jij meer transacties per maand? Dan betaal je het bedrag van de bundel die daarbij past. Stel je hebt 200 transacties per maand, dan betaal je €12.15 in plaats van €1.80.

Een CCV Servicecontract

Met een CCV All-in Plus Servicecontract ben je verzekerd van optimale ondersteuning bij storingen, vragen of bestellingen. Ons serviceteam staat 24/7 telefonisch voor je klaar en we hebben een uitgebreid landelijk netwerk van monteurs die bij jou op locatie langskomen, mocht er iets zijn wat we telefonisch niet kunnen oplossen. Zo sta je er nooit alleen voor. Koop (of huur) je een CCV Budget, dan ontvang je automatisch de beste service met een All-in Plus Servicecontract. Je kunt rekenen op:

 All-in-plus Servicecontract
24/7 support op afstand  
Binnen 4 uur support op locatie  
Support op zondag  
Support op feestdagen  

Wat zit er in de doos?

 

Specificaties

 

Ondersteunt contactloos betalen
Gecertificeerd tot en met 30 april 2025
Gewicht: 500 gram
Afmetingen: 203 x 87 x 67 mm
Display: 2.8“ en 240 x 320 pixels

CCV SmartA80P400 new cable transparent background NL 2000x4000 1920x960

Een vaste pinautomaat voor betalen met optimale privacy

Betalen jouw klanten aan een balie of toonbank? Dan is de nieuwe CCV Smart de perfecte betaaloplossing voor jouw onderneming. Jij toetst het bedrag in en je klant betaalt aan de andere kant van de toonbank op een eigen automaat. Zo houd je altijd gepaste afstand en hebben jouw klanten optimale privacy bij het betalen. Het is mogelijk de CCV Smart aan je kassa te koppelen* en hij is ook nog makkelijk te bedienen door het grote touchscreen.

*Dit is afhankelijk van de kassatype. Neem contact op met jouw kassaleverancier om na te gaan of een CCV automaat aan jow kassa kan worden gekoppeld.
Let op: de kassakoppelingskabel wordt niet standaard meegeleverd. Bestel deze apart. Onze klantadviseurs staan ​​klaar om u hierbij te helpen: 085 580 5388.

De voordelen van de CCV Smart op een rij:

Waarom is de vernieuwde CCV Smart een goede keuze? We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet.

 • Realtime inzicht in alle betalingen in MyCVV
  Je CCV Smart wordt automatisch gekoppeld aan MyCCV: het klantenportaal van CCV. In deze mijn-omgeving heb je realtime overzicht van al je betalingen. Zo heb je altijd inzicht in al je betalingen.
 • Future-proof
  De CCV Smart draait op een Android-besturingssysteem, waardoor je in de toekomst ook andere handige apps kunt installeren. Denk bijvoorbeeld aan apps voor loyaliteitsprogramma’s.
 • Geschikt voor alle populaire betaalmethoden
  (Contactloos) betalen met een smartphone, smartwatch, QR-code of een gewone bankpas of creditcard. Met de CCV Smart kunnen jouw klanten betalen zoals ze willen.

Wat CCV verder nog voor je kan betekenen:

Snelle transactieverwerking
Met een transactieverwerkingscontract van CCV zorgen wij ervoor dat alle transacties snel op je rekening staan. Je betaalt slechts € 2,95 per machine, per maand. Daarnaast betaal je een vast laag tarief van € 0,056 per transactie. Dus geen onaangename verrassingen achteraf.

Een CCV Servicecontract

Met een CCV Servicecontract ben  je verzekerd van optimale ondersteuning bij storingen, vragen of bestellingen. Ons serviceteam is 24/7 telefonisch bereikbaar en wij hebben een uitgebreid landelijk netwerk van monteurs die bij jou op locatie komen, mocht er iets zijn dat wij telefonisch niet kunnen oplossen. Zo ben je nooit alleen. Als je een CCV Smart koopt (of huurt), ontvang je automatisch de beste service met een All-in Plus Servicecontract. Je kan rekenen op:

 All-in-plus Servicecontract
24/7 Support op afstand  
Binnen 4 uur support op locatie  
Support op zondag  
Support op feestdagen  

Je bestelt de CCV Smart. Wat zit er in de doos?

 • Een winkeliersgedeelte voor achter de balie (de A80).
 • Een pinautomaat voor de klant (de P400).
 • Een aantal printrollen to get you started.
 • Een verkorte handleiding.
 

Specificaties

 

Contactloos betalen  
Touchscreen  
Full-colour  
Besturing SalesPoint app
Verbinding LAN-kabel
Certificering PCI5