Eerlijke ICT

24 jaar kennis en ervaring

Xelion Integraties

WebChat gekoppeld aan Xelion chat

Drie-O automatisering heeft een mooie webchat gemaakt die volledig is geïntegreerd met de chat functie in Xelion. De webchat kent verschillende kanalen (bijvoorbeeld voor sales en voor support) en kan in Xelion worden gekoppeld aan een gebruiker of aan een groep gebruikers. 

De chat functie werkt met iedere website. Voor het Joomla CMS is wel een additionele tool nodig die de benodigde code op de juiste manier integreert met de website. Deze tool kost éénmalig 25 dollar (ongeveer 21 Euro).

De chatfunctie kan voorzien worden van een welkomstekst, openingstijden kunnen worden ingesteld en de chatter kan verplicht worden om een naam op te geven.

Het beheer van de chatfunctie wordt door CNE uitgevoerd. 

Implementatie: € 150 (+21 voor Joomla CMS)
Per maand: € 15 per chat-kanaal + 1 Xelion licentie (bij chatten naar meerdere personen: +2 Xelion licenties)

Zien hoe het werkt? Bel voor een demo. Of chat met ons op https://cne.nl/contact

De Xelion telefonie koppeling voor Zoho zorgt voor een koppeling van de Xelion telefooncentrale aan Zoho CRM (of Zoho Recruit). Inkomende gesprekken worden direct gekoppeld aan de relatiekaart welke op verzoek wordt getoond. Alle klantgegevens direct bij de hand. Daarnaast kunt je direct bellen vanuit Zoho, ieder telefoonnummer wordt een link. Alle gesprekken worden geregistreerd waarbij gebruikers ook direct hun belnodities kunnen maken. Hiermee wordt ieder telefonisch klantcontact vastgelegd en meegenomen in de statistiek.

Zoho CRM koppelen met Xelion

 • Inkomende gesprekken: Deze worden direct herkend door Zoho. Op verzoek kan direct de klantenkaart en gerelateerde informatie geopend en ingezien worden.
 • Uitgaande gesprekken: Alle telefoonnummer in Zoho worden een actieve link. Hiermee kan direct worden gebeld. Ook hier wordt direct een logging gemaakt waarbij telefoonnotities kunnen worden vastgelegd.
 • Plannen van gesprekken: Gesprekken kunnen worden gepland. Op het moment van de afspraak worden deze direct getoond in het scherm en kan met één klik het gesprek worden opgezet.
 • Automatisering: Aan bel activiteiten kunnen workflows worden gekoppeld. Deze kunnen nieuwe belafspraken genereren, taken toewijzen, e mail doen uitsturen, velden doen wijzigen of maatwerk acties uitvoeren.
 • Rapportage: Alle in-en uitgaande gesprekken worden vastgelegd als een bel-activiteit. Van deze data kunnen rapportages worden gemaakt, ook in grafiekvorm welke als dashboards kunnen worden getoond.
 • Opgenomen gesprekken / voicemails: Wanneer gesprekken zijn opgenomen of er is in een gemiste oproep een voicemail ingesproken kunnen deze direct in Zoho CRM (Zoho Recruit) worden afgeluisterd.

Kosten

Eenmalige setup kosten
Gebruik koppeling: €30,00 per maand per centrale (Tenant)

Maandelijkse kosten per gebruiker
Gebruikers:
- tot 50 gebruikers: €3,00 per gebruiker per maand
 - van 50 tot 100 gebruikers: €2,50 per gebruiker per maand
 - van 100 tot 200 gebruikers: €2,25 per gebruiker per maand
- meer dan 200 gebruikers: €2,00 per gebruiker per maand

Installatie

whatsapp logo pngXelion integratie met Whatapp for Business


Via een Whatsapp for Business account is de Xelion chat functie direct te koppelen met een WhatsApp account. Dit account kan geconfigureerd worden op elk willekeurig telefoonnummer, dus ook uw vaste telefoonnummer. Zo kunt uw rechtstreeks met uw klanten via Whatsapp communiceren, ook via uw website!

Werking

Een WhatsApp sessie wordt altijd geïnitieerd door de externe partij, inkomend náár Xelion dus. Het is niet mogelijk de externe partij te benaderen voordat er een chat is ontvangen. Dit is beleid van WhatsApp. De WhatsApp sessie blijft 24 uur actief na het ontvangen van het laatste bericht.

Een WhatsApp sessie wordt altijd geïnitieerd door de externe partij. Het is niet mogelijk de externe partij te benaderen voordat er een chat is ontvangen. Dit is beleid van WhatsApp. De WhatsApp sessie blijft 24 uur actief na het ontvangen van het laatste bericht. Wanneer er een WhatsApp bericht wordt gestuurd naar het WhatsApp nummer wordt deze in Xelion afgeleverd op de geconfigureerde aansluiting. Dit bericht wordt net als een normaal chat bericht afgeleverd. In de softphone zie je dus een pop up en op de apps een push melding.

Afhandeling


Een chat wordt altijd afgeleverd door een bepaald nummer. Dit is vanzelfsprekend het WhatsApp nummer van de externe partij. Xelion zoekt in het adresboek naar dit nummer. Wanneer dit nummer is gevonden zal de naam van deze persoon worden getoond, zo niet zal er een onbekende addressable worden aangemaakt welke later aan het adresboek kan worden toegevoegd. Er wordt bij de eerst binnenkomende chat altijd een nieuwe chatsessie aangemaakt (zoals dit ook gebeurt met andere chatsessies).

De berichtaflevering wordt gedaan aan de hand van het phone line chat principe. Dit houdt in dat iedereen in de aansluiting een melding (pop up) krijgt van een nieuwe chat. Echter wanneer 1 van de gebruikers de chat openen zal de melding bij de andere gebruikers verdwijnen. De chat is dus geactiveerd door 1 van de Xelion gebruikers. Vanaf dat moment is hij/zij de eigenaar van de chat en zullen nieuw inkomende berichten alleen maar worden afgeleverd bij deze persoon. Het is wel zo dat andere gebruikers van de aansluiting de inkomende en uitgaande berichten nog kunnen zien.

Te verzenden objecten

De volgende berichten kunnen worden verzonden:

Losse tekst
Een adresboek item (wordt als WhatsApp contact verzonden)
Bijlagen:
Mp4
Jpeg/png
Mp3
Doc/docx
Xls/xlsx
Ppt/pptx
Pdf


Te ontvangen objecten

De volgende berichten kunnen worden ontvangen:

Losse tekst
Een contact (wordt als losse tekst geleverd)
Een locatie
Bijlagen, Xelion kan ieder soort bijlage ontvangen waaronder:
Foto
Video
Audio
Documenten

Kosten

De integratie tussen Xelion en WhatsApp for Business kost € 99 per maand (voor het WhatsApp for Business account). Dit is inclusief alle gestuurde en ontvangen berichten. Het opzetten van de integratie kost éénmalig € 250
U sluit een contract af voor één jaar.

Meer informatie: https://www.cne.nl/contact

 

 

Telefonie koppeling Microsoft Navisionms dynamics business central

De oplossing is een geïntegreerde telefonie koppeling die het mogelijk maakt om Xelion te integreren met Microsoft Navision.

Het doel van de Xelion koppelingen is om een verbinding te realiseren tussen een Xelion VoIP server en een CRM-systeem.

Zo kun je direct vanuit het CRM-systeem naar je contactpersonen bellen. Ook kan er bijgehouden worden welke contactmomenten er zijn geweest.

Het is wenselijk als deze gegevens ook in de telefooncentrale terecht kunnen komen. Ook kun je gegevens van een telefoongesprekken opslaan.

De volgende functionaliteiten zijn geïntegreerd:

 • Click-to-dial
  Met click-to-dial kunt u eenvoudig vanuit Navision een call opzetten via uw Xelion softphone of hardphone.
 • Historie
  De functie Historie voegt van elke uitgaande en inkomende call een notitie toe aan de interaction log waardoor u een overzicht heeft van alle contactmomenten die u met uw klant heeft.
 • Benaderen van opgenomen gesprekken
  vanuit de interaction log is het mogelijk (indien geautoriseerd) om een gesprek te downloaden en beluisteren
 • Adresboek import
  Klantgegevens realtime synchroniseren vanuit Navision
 • Klantkaart
  Snel klantgegevens bij de hand door het automatisch weergeven van de klantkaart bij een inkomend gesprek van uw klant.
Dynamics interaction log en recording

Kosten

Eenmalige setup kosten
€ 500,-

Maandelijkse kosten per gebruiker
€ 4,-

SugarCRMsugarcrm marketplace

SugarCRM is een Customer Relationship Management Software. Samson-IT heeft, samen met SugarCRM, een koppeling ontwikkeld tussen SugarCRM en Xelion. Door SugarCRM aan Xelion te koppelen kunnen gebruikers met VolP bellen en direct gebruik maken van Xelion vanuit SugarCRM.

SugarCRM koppelen met Xelion

Door het gebruik van SugarCRM in combinatie met Xelion is het mogelijk om nog efficiënter te werken. Wat doet de koppeling?

 • SugarCRM opent direct de contactkaart bij het aannemen van een gesprek
 • Direct bellen vanuit SugarCRM
 • SugarCRM contacten in Xelion adresboek

desktop marketing salesrep

 

Kosten

Eenmalige setup kosten
€ 160,-

Maandelijkse kosten per gebruiker
€ 3,-

Perfectview koppelingperfectview blue

De oplossing bestaat uit een koppeling en een Chrome extensie. Deze koppeling maakt het mogelijk om Xelion te integreren met de CRM software Perfectview .
 

Functionaliteiten standaard versie

Click-to-dial

Met click-to-dial kunt u eenvoudig vanuit Perfectview een call opzetten via uw Xelion softphone of hardphone.

Historie

De functie Historie voegt van elke uitgaande en inkomende call een notitie toe aan de klantkaart waardoor u een overzicht heeft van alle contactmomenten die u met uw klant heeft.

Adresboek import

Met een druk op de knop kunnen de adressen vanuit Perfectview geïmporteerd worden in de Xelion centrale.

Klantkaart

Altijd alle gegevens van uw klanten bij de hand door het automatisch weergeven van de klantkaart bij een inkomend gesprek van uw klant.

Functionaliteiten Pro versie

Buiten de standaard functionaliteiten kunt u met de Pro versie (delen van) gesprekken opnemen en bewaren zo lang als u nodig heeft. Handig voor het afsluiten van contract of voor het gebruik van trainingsdoeleinden.

click 2 dial

Kosten

Eenmalige setup kosten
€ 100,-

Maandelijkse kosten:
Standaard € 3,- per gebruiker
Pro versie € 5,- per gebruiker

Exact Onlineexact online marketplace 1

Exact Online is een online boekhoudtool voor ondernemers en accountants. Door Exact Online aan Xelion te koppelen kunnen gebruikers met VolP bellen en direct gebruik maken van Xelion vanuit Exact Online.

Exact Online koppelen met Xelion

Door het gebruik van Exact Online in combinatie met Xelion is het mogelijk om nog efficiënter te werken. Wat doet de koppeling?

 • Exact Online contacten in het Xelion adresboek
 • Exact Online opent direct de contactkaart bij het aannemen van een gesprek
 • Direct bellen vanuit Exact Online

Kosten

Eenmalige setup kosten
Indien gewenst: € 50,- telefonisch consult

Maandelijkse kosten per EO instantie
€ 24,-

AFASafas sw logo regel pms 293C pms 193C

AFAS ontwikkelt moderne bedrijfssoftware om bedrijven en organisaties te automatiseren uit alle branches. Samson-IT heeft, samen met AFAS, een koppeling ontwikkeld tussen AFAS en Xelion. Door AFAS aan Xelion te koppelen kunnen gebruikers met VolP bellen en direct gebruik maken van Xelion vanuit AFAS.

AFAS koppelen met Xelion

 • AFAS opent direct de contactkaart of debiteurenkaart bij het aannemen van een gesprek
 • Direct bellen vanuit AFAS
 • AFAS contacten in Xelion adresboek
 • Automatisch gespreksopname opslaan bij ticket

Kosten

Eenmalige setup kosten
€ 160,-

Maandelijkse kosten per gebruiker
€ 3,-

 

 • Xelion hosted VoIP
 • € 9,-
 • Per maand / per gebruiker
 • Uw eigen telefooncentrale in de CNE cloud
 • Gebruik van alle functies
 • Inclusief mobiele app
 • Inclusief softphone
 • Gebruik van vaste toestellen
 • Nummerbehoud
 • Lage nationale én internationale tarieven
 • 1 maand gespreksopnames
 • Xelion hosted VoIP 24x7
 • € 12,50
 • Per maand / per gebruiker
 • Uw eigen telefooncentrale in de CNE cloud
 • Gebruik van alle functies
 • Inclusief mobiele app
 • Inclusief softphone
 • Gebruik van vaste toestellen
 • Nummerbehoud
 • Lage nationale én internationale tarieven
 • 1 maand gespreksopnames
 • 24x7 support
Voor een offerte op maat: Stuur een mail naar verkoop@cne.nl
Xelion Vast/Mobiel integratie
gantry-media://cne/klanten/ES_logo_transparant_tiny.png
gantry-media://cne/klanten/LekLinge.png
gantry-media://cne/klanten/Amstelveen_logo.jpg
gantry-media://cne/klanten/BoekestijnKester-1.png
gantry-media://cne/klanten/Engels.png
gantry-media://cne/klanten/Just-Brands-Logo_small2.jpg
gantry-media://cne/klanten/FlowFrightLogo.png
gantry-media://cne/klanten/dps-services.png
gantry-media://cne/klanten/logo-RWS-Infra-en-Waterstaat.png
gantry-media://cne/klanten/HFB-logo.png
gantry-media://cne/klanten/MariaTailor-Logo_small.png
gantry-media://cne/klanten/Bagnoles-AIO-logo.png
gantry-media://cne/klanten/Participe-logo_fc1.jpg
gantry-media://cne/klanten/Matchez_logo.jpg
gantry-media://cne/klanten/Stedelijk_logo_tiny.png
gantry-media://cne/klanten/VVV_logo.jpg
gantry-media://cne/klanten/haarlem.png
gantry-media://cne/klanten/hansellogo.jpg
gantry-media://cne/klanten/igc.png
gantry-media://cne/klanten/logo-greuter-logistic-solutions-173-19.png
gantry-media://cne/klanten/logo_bieb.png
gantry-media://cne/klanten/logo-esa-aalsmeer.png
gantry-media://cne/klanten/AmstelveenSport_Logo.jpg
gantry-media://cne/klanten/logo.gif
gantry-media://cne/klanten/logo_nicw.png
gantry-media://zoho/zoho-logo_small.png
gantry-media://cne/klanten/scholten_small_logo.png
gantry-media://cne/klanten/coc-logo_small.png
gantry-media://cne/klanten/sii_logo.png
gantry-media://cne/klanten/omons_klein.png
gantry-media://cne/klanten/ieflogo.png
gantry-media://cne/klanten/aps-logo.png
gantry-media://cne/parallels_plesk_logo.png
gantry-media://cne/klanten/Immotix-logo-300x75.png
gantry-media://cne/klanten/buurtboer_logo.png
gantry-media://cne/klanten/coc-adam-logo.png
gantry-media://xelion/Xelion-logo-2013_small.png
gantry-media://cne/klanten/Snoeks.png
gantry-media://cne/klanten/timpaan-logo.png
gantry-media://cne/klanten/sushitime.png
gantry-media://cne/klanten/studyflow.png
gantry-media://cne/klanten/pvdbosch.png
gantry-media://cne/klanten/wissing.png
gantry-media://cne/klanten/CMA-logo-small.png